ITSEKURI JA KAAMOS

Aika menee niin nopeasti! En tajunnutkaan miten kauan siitä on kun olen postaillut kunnolla. Voisin kertoa tänne miten väsynyt olen ja miten pimeys on vaikeeta yms. Mutta tällä hetkellä mulla ei ole sitä tunnetta ollenkaan! Olen todella tyytyväinen ja iloinen. Mua harmittaa kuitenkin yksi asia ja se on että en ehdi ollenkaan kirjoittaa blogia tai järjestää valokuvauksia. Mutta tiedän että ehdin jos vain jaksan vähän “ponnistaa”.

Tällä hetkellä mun arki näyttää niin erilaiselta kuin miltä se näytti kuukausi sitten. Tämä on neljäs viikko kun olen töissä ja aloittanut treenin uudestaan. Niin ihanaa! Herään aikaisin ja menen nukkumaan aikaisin. Ehdin käydä salilla aamulla, töissä 8 tuntia ja sen jälkeen jopa tavata ystäviä tai sitten tehdä blogjuttuja. Juuri nyt olen valinnut ensimmäisen vaihtoehdon. Se on tuntunut tärkeämmältä. Mutta jos vielä jaksaisin kirjoitella tänne päivittäin niin voisin jo alkaa kutsua itseäni super womaniksi, hih. En ikinä uskonut että mun sisältä löytyisi vielä näin paljon itsekuria.

helo_rks_20161120-img_7589

Se on hassua miten itsekuri on jotain mihin sinun on pakottava itsesi. Mutta sen jälkeen kun olet pakottanut itsesi siihen, niin se tuntuu miljoona kertaa paremmalta kuin että olisit valinnut helpoimman tien ulos. Ymmärrättekö mitä tarkoitan? Sen sijaan että herään myöhään ja en ehdi salille niin herään aikaisin ja menen. Lopputulos on niin erilainen.

helo_rks_20161120-img_7601

Tänään menin töiden jälkeen suoraan Irenelle nauhoittamaan podcastia. Tehtiin vähän erilainen jakso tänään. Sen jälkeen iski kauhea nälkä joten mentiin Puttesiin syömään pizzat! Ihana keskiviikko siis! Yllä olevat kuvat otettiin Elinan kanssa sunnuntaina. Mulla oli hius ja asukriisi, jonka varmasti huomaa kuvista, haha.

Nyt mun on pakko mennä nukkumaan. Pitäkää ihana loppuilta, puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s