DREAMING OF

 

Vietän lauantai-iltaa yksin kotona. Mulla oli suunitelmia mutta jouduin jäämään kotiin kovien vatsakipujen takia. Käytiin syömässä Burger Kingissä (olin niin kauan himoinnut hampurilaista) ja sellainen ruoka ei ollenkaan sovi mun vatsalle. No saan syyttää itseäni siitä. Pitäisi tietää paremmin, haha. Olen nyt illalla selaillut pinterestiä ja unelmoinut uusista vaatteista ja hiuksista.

Rakastan pinterestiä! Siellä voi viettää huomaamatta monta tuntia. Suurimman osan inspiraatiosta valokuvauksiin meikkeihin löydän pinterestistä. Huomenna meen vihdoin kuvaamaan vähän asukuvia joten kuvia ja normipostauksia tulossa kohta!

Hyvää yötä, xx.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s