RENTO VIIKONLOPPU

Hallå! Miten menee? Mun kaikki viikonlopun suunitelmat on mennyt vähän puihin kaikista eri syistä. On kuitenkin ollut todella rentoa. Olen viettänyt aikaa koirani kanssa ja lukenut melkein yhden mun uusista kirjoista loppuun. Rakastan uppoutua johonkin kirjaan ja lukea monta tuntia putkeen. Harvoin kuin sellaista ehtii tehdä.

Käytiin äsken kuvaamassa asuja Elinan kanssa. Mun kamera on lainassa joten kuvattiin Elinan uudella kameralla! Rakastan näiden kuvien tunnelmaa, niin jouluinen. Voisiko joulu muuten jo tulla? Haluan ripustaa jouluvalot, juoda glögiä ja snorttaa kanelia, haha.

img_5337img_5327img_5329img_5323

Rakastan tätä turkista. Löysin sen viime vuonna kierrätyskeskuksesta 25 eurolla. Ollaan puhuttu paljon ystävieni kanssa turkiksista ja onko ok käyttää niitä. Välillää saa niin vihakatseita ihmisiltä joilla on NAHKAkengät jalassa ja olalla roikkuu tietenkin nahkalaukkukin. Joten päätin että tällaisia kierrätettyjä turkiksia on ok käyttää, haha. Mitä mieltä te olette? Olisi kiva kuulla ihmisten mielipiteitä turkiksista kun niitä on niin monenlaisia.

Nyt syödään aamiaista yhdessä Marren kanssa jonka jälkeen kuvataan materiaalia podcastia varten. Uusi jakso on muuten ulkona tänään. Puhutaan masennuksesta, syömishäiriöistä ja luetaan vanhoja päiväkirjoja. Jakso on ruotsiksi. Täältä pääsette kuuntelemaan.

Ihanaa sunnuntaita, puss.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s