I’M READY

Itkin koko matkan töihin aamulla. En osannut varautua räntään, pimeyteen ja tohon kylmyyteen. Olin vihainen itselleni koko päivän. Mun ei ollut tarkoitus olla tänä vuonna enää täällä stadissa. Mun piti lähteä ulkomaille! Voin vain syyttää itseäni siitä että en tehnyt tarpeeksi töitä mun unelmien eteen.

Myöhemmin päätin että en aio masentua tänä vuonna. Aion tehdä kaikkeni että pysyn virkeänä ja positiivisena. Oon laatinut sotasuunitelman, haha. Tänä vuonna aion haistattaa paskat kaamokselle!

Googlasin “Superfoods against depression” ja sieltä tuli paljon tietoa eri jutuista. Syön jo päivittäin C ja D vitamiinia ravintolisänä. Sen lisäksi pidän aina välillä biotiini kuureja, kynsien, ihon ja hiusten takia. Nukun vähintään 8 tuntia päivässä, syön monipuolisesti ja juon ainakin pari litraa vettä päivässä. Mulla on siis ihan suht terveelliset elämäntavat valmiiksi. Kuitenkaan nämä ei riitä ja en todellakaan aio käyttää antidepressiivisiä lääkkeitä pelkän sään takia! Eli lukekaa nyt mun sotasuunitelma talvea varten!

save_rks_20161025-cb6a4873

Vähennän alkoholinkäytön, niin että juon vain viiniä välillä ruoan kanssa. Aion käydä treenaamassa joka aamu jos mulla alkaa vasta 8 tai 9 aamulla työt. Jos mulla on aikaisempia aamuja aion käydä iltajoogassa tai pilateksessa. En voi treenata cardiota iltaisin koska mulla on aina kipeä vatsa iltaisin.

save_rks_20161025-cb6a4892

Joka ilta aion pitää rentoutushetken. Eli olla täysin ilman somea ainakin tuntia ennen nukkumaan menoa. Leffan katsominen koneelta on ok!

save_rks_20161025-cb6a4896

Joka ilta aion katsoa valmiiksi vaatteet töihin. Ja varmistaa että mulla on puhtaita vaatteita.

save_rks_20161025-cb6a4899

Uusia kirjoja jotka ostin viime viikolla. En malta odottaa että pääsen lukemaan ne!

save_rks_20161025-cb6a4862

Päivittäin pitää juoda vihreetä teetä ja hunaja-kurkuma-inkivääri juomaa. Ainakin arkipäivisin!

save_rks_20161025-cb6a4838

Nämä kävin tänään hakemassa ruohonjuuresta. Spiruliinaa sekoitan sitruunaveteen. Kaakaon ja macan sekoitan kahviin kanelin kanssa.

save_rks_20161025-cb6a4851

Ja nämä kaksi suosikkia hain Kicksistä. Paras kuivashampoo ja itseruskettava! PS. katsokaa mun kynttä. Ne on kasvanut niin vahvaksi sen jälkeen kun alotin biotiinikuurin.

Watchhhha think? Kuullaan myöhemmin, puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s