MY BEDROOM

Hyvää huomenta! Mulla on ollut todella hidas aamu. Luin HBL lehden, tein aamiaista, katsoin kaikki somekanavat läpi ja otin kuvat tätä postausta varten. Ajattelin että kävisin salilla mutta päätin sittenkin tehdä tämän postauksen ja editoida huomisen podcastin valmiiksi. Olisiko teillä kiinnostusta että tehdään suomenkielinen jakso meidän podcastiin? Jos on niin kommentoikaa! Teemme sen mielellään jos kiinnostusta vain löytyy.

En ole pitkään aikaan näyttänyt kuvia mun makuuhuoneesta. Olen keskittynyt niin paljon mun olohuoneen sisustamiseen että makuuhuone on jäänyt ihan kesken. Tänne haluan uuden sängyn, mieluiten 160 cm jenkkisängyn, heh. Uudet verhot, lisää kukkia ja jotkut taulut seinille! Ja nyt talveksi olisi kiva saada vielä jotkut tunnelmavalot. Aikuisena vasta tajuaa miten kallista on sisustaa kokonainen asunto!

Tykkään kuitenkin niin paljon siitä, että mulla on makuuhuone erikseen. Vaikka siinä on enemmän sisustettavaa niin se antaa paljon vapaammat kädet tehdä sitä. Kun asuin pari vuotta sitten yhdessä ex-poikaystäväni kanssa isossa yksiössä, oli todella vaikeeta saada kaikki jutut sopimaan yhteen. Kaikki ruokapöydästä, sänkyyn ja sohvan tyynypäällisiin.

bedroom_rks_20161015-cb6a3356

Hullareilla myytiin liljoja vain 4,90. Love. 

bedroom_rks_20161015-cb6a3338

Aamupalaksi tuoretta leipää hummusta ja avokadoa ja tietenkin kahvia. 

bedroom_rks_20161015-cb6a3375

Rakastan tuota vaaleanpunaista lamppua! Se on jotenkin niin symppis. Se on mummini vanha jonka löysin porukoitteni luota. Tiesin heti että se on pakko saada tänne. 

bedroom_rks_20161015-cb6a3354

Vaasi on kierrätyskeskuksesta ja kultainen ruukku H&M Home. 

bedroom_rks_20161015-cb6a3366

bedroom_rks_20161015-cb6a3380bedroom_rks_20161015-cb6a3416bedroom_rks_20161015-cb6a3386

Mitä mieltä olette? Nyt kun katson kuvia niin haluaisin ehdottomasti myös kirjahyllyn tänne jonka voisin täyttää kirjoilla. Näyttäisi niin kivalta!

Pitäkää ihana lauantai, alan nyt editoimaan podcastia. Puss!

10 thoughts on “MY BEDROOM

  1. En yleensä jaksa hirveästi kommentoida, mutta nyt pakko jättää short and brief, teijän podi on ihan mahtava, niin mahtava miten avoimesti puhutte kaikesta, tulee sellanen olo että hei muutkin ajattelee/on kokenut näin, ihan kun juttelisi tyttökavereitten kanssa elämästä, jatkakaa samaa rataa!!

  2. Hejsan! Blev tipsad om er podcast och jag är helt hooked. Keep up the good work, superbra arbete ni gör. Via den hittade jag också din blogg och du har nu en ny trogen läsare 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s