LOVE MY DENIM

mks_4208mks_3942mks_4248mks_4088mks_4263mks_4048mks_4037

Kuvissa ihanat Kriselda, Janita, Patisse, Taru ja Didem ! 

Kuvia kun oltiin viime viikolla Konepajan Brunossa kuvaamassa Kappahlin farkkuja. Oltiin saatu farkut viime kuussa Kappahlin tapahtumasta jonka tarkoituksena oli tuunata farkut. Elisa kirjoitti tapahtumasta kivan postauksen, käykää katsomassa!  Itse valitsin farkut jotka oli jeggins materiaalia joten mun tuunausta ei edes farkuissa näe. Todella mukavat farkut on kuitenkin 🙂

Kuvat on ottanut lahjakas Hayley (shoothayley.com), jonka kanssa sovittiin että hän kuvaa mulle uuden bannerin blogiin, jee! Oli jo aika laittaa tuo vanha banneri vaihtoon. Odotan innolla! Mitä mieltä olette kuvista? Mun mielestä paikkana toi Bruno on niin siisti! Ja ihan superkiva tavata muita bloggaajia ja päästä tekemään heidän kanssa yhteisiä prokkiksia!

Kuullan myöhemmin, xx. 

2 thoughts on “LOVE MY DENIM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s