VINKKI VIIKONLOPULLE

Tulin juuri kotiin ystäväni luota. Istuttiin iltaa, juotiin viiniä ja juteltiin. Oli tarkoitus lähteä ulos vähäksi aikaa kuuntelemaan musiikkia ja näkemään muita ystäviä. En kuitenkaan ollut ollenkaan sillä tuulella. Halusin vain äkkiä peiton alle makoilemaan, vaikka meillä olikin todella mukava ilta!

Syy miksi aloitin kirjoittamaan postausta näin myöhään on että, mun on pakko antaa teille pieni vinkki viikonlopuksi. Aloitin eilen kuuntelemaan Leandra Medinen monologia, joka on ladattavissa iTunesista. Leandra Medine on Man Repeller sivuston perustaja. En tiedä oletteko kuulleet siitä? Se alkoi tavallisena blogina, jonka pääjuttuna oli muoti mutta huumorilla – “a humorous website for serious fashion”. 

Leandra on myös pitänyt toista podcastia mutta on nyt aloittanut monologin; Monocycle with Leandra Medine. Jaksot ovat 9-15 minuutin pituisia ja sisältävät todella kiinnostavia juttuja! Olen koukussa niihin. Klikatkaa tästä päästäkseen suoraan niihin! 

man-repeller-monocyle-podcast-kelly-shami-illustration

Nyt kuuntelen vielä yhden jakson jonka jälkeen menen nukkumaan! xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s