#GIRLSUNITED

Hello! Mikä ihana perjantai tähän mennessä. Aamu alkoin lenkillä jonka jälkeen kuuntelin meidän uusimman podcastin. Tänään on ‘International podcast day’, joten tehtiin bonusjakso! Tämän päiväisessä jaksossa puhutaan masennuksesta ja ahdistuksesta. Ruotsinkieliseen jaksoon pääsette tästä. Olen niin kiitollinen ja iloinen miten paljon hyvää feedbackia ollaan saatu kaikilta. Tosi moni on myös antanut vinkkejä miten saataisiin podcastista vielä parempi. Kiitos siitä! 

Tapasin lounaalla Sarahn, jota on aina yhtä ihanaa nähdä! Juteltiin paljon bloggaamisesta, mikä on niin kivaa! Harvoin näen toisia bloggaajia joiden kanssa voi brainstormata yhdessä. Napattiin nämä kuvat mun uudesta bombertakista, jonka sain Nellyltä.

Nellyllä on Girls United kampanja meneillään. Saatiin omat nimet eteen ja taakse sai keksiä oman sloganin. Oli niin vaikeeta päättää minkä haluaisin. Olisi ollut kiva laittaa jotain todella räväkkää mutta päädyin loppujen lopuksi tähän! En voisi olla tyytyväisempi. Kiitos vielä Spaltille ja Nellylle. Tämä takki tuli juuri oikeaan aikaan! Tällä hetkellä on niin monta rautaa tulessa ja podcastimme kasvaa hurjaa vauhtia. Nyt jos koskaan tarvitsen tällaisen Grrrllll pwrrrr takin ! Vaikka mulla on se tatuointia mun käteen niin sekään ei riitä! Tän pitää näkyä kaikille, haha!

Nyt tapaan Irenen ja käydään tsekkaamassa Fazerin uusi vierailukeskus!

grlpwr_rks_20160930-cb6a1343grlpwr_rks_20160930-cb6a1330grlpwr_rks_20160930-cb6a1366grlpwr_rks_20160930-cb6a1322

Takki: Nelly.com

#Girlgang #GirlsUnited

Kuvat: Sarah Grünn

2 thoughts on “#GIRLSUNITED

  1. Moi Ronja! Yritin ettii tota sun bomberia Nellyn sivuilta, mutten löytänyt sitä.. Onko niitä myynnissä tolla selän tekstillä varustettuna? Hirveesti tekis mieli hankkii tollanen itellenikin! Ihan täydellinen toi sun asu muutenkin!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s