KERTAKÄYTTÖINEN ASU

Hello! Aloitin päivän tunnin powerwalkilla, joka oli ehkä tyhmin idea ikinä. En yleensä saa lisää energiaa kävelyltä, vaan päinvastoin. Ajattelin että kävely olisi kivempi kuin sali koska sää oli niin kiva. Ens kerralla pitää miettiä vähän tarkemmin jos on vielä pitkä duunipäivä tulossa!

Töiden jälkeen tapasin Felician. Kuvattiin päivän asut ja vaihdeltiin kuulumiset!

kakak_rks_20160927-cb6a1047kakak_rks_20160927-cb6a1089

Ostin tämän setin viime viikolla Zarasta. Nyt sitä ei enää voi käyttää vaan pitää heittää roskiin. Mulla oli setti päällä yhden illan ajan (koti-ilta) ja se meni ihan nukkaiseksi. Olin ensin niin tyytyväinen tähän ostokseen! Niin pehmeä ja kivan värinen. Argh! Ärsyttää niin paljon. Näette varmaan kuvista miten paidan ja housujen reunatkin on jo ihan kulahtaneen näköiset. Tämän ostoksen jälkeen en aio enää ikinä shoppailla Zarassa. Niin monta kertaa olen joutunut pettymään vaatteiden laatuun, mutta tämä keissi vei kyllä voiton. Olen kyllä hyvin tietoinen että tällaiset vaatteet ei ole tehty kestäväksi mutta yleensä ne ainakin kestää ensimmäiseen pesuun saakka.. Tämä ei !

Anyway, kuvaamisen jälkeen tapasin Janicen ja Mirandan. Tehtiin pastaa, syötiin porkkanakakkua ja katsottiin Trump – Clinton debattia. Haha, apua. Mitä maailmassa tapahtuu..

Nyt on pakko mennä nukkumaan. Huomaan miten negatiivinen postaus tästä on tullut, vain sen takia että olen väsynyt!

x

One thought on “KERTAKÄYTTÖINEN ASU

  1. Hei kannattaa todellakin viedä takasin kauppaan ja reklamoida (pitää varmaan olla kuitti/tiliote)!! Sulla on aina oikeus reklamoida, näin ne voi pitää silmällä mitkä vaatteet/valmistajat ei oo vastannu laatuvaatimuksia ja saat rahas takasin 😉 t. tekstiilialan-opiskelija 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s