I WANT IT PINK!

Kuten kerroin aikaisemmin, olen ihan hurahtanut leopardikuosiin tällä hetkellä. Toinen juttu mitä en saa mielestäni on vaaleanpunaiset yksityiskohdat! Pinterest tauluni ‘Interior’ on täynnä vaaleanpunaisia inspiraatiokuvia. En tykkää jos sitä on liikaa mutta joku pieni yksityiskohta tänne mun asuntoon olisi täydellinen! Pitää miettiä mikä se voisi olla.

Olen myös miettinyt vaaleanpunaista takkia syksyksi. Bongasin asokselta yhden takin joka oli pitkä vaaleanpunainen, ja siinä oli leopardikuosiset taskut, niin siisti! Mutta en myöskään saa mielestäni pois Pellobellon vaaleanpunaista karvatakkia. Oh my, mitä valinnan vaikeuksia, haha!

pink1pink2pink3pink5pink6pink7

Kuvat: Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s