PODCAST PÅ SVENSKA

Hej vänner! Jag och Irene har äntligen börjat en podcast! Första intro-avsnittet finns nu uppe på iTunes. Vi går lite igenom vem vi är, vad vår podd ska handla om osv. Vi kör också fem snabba till varandra, haha! Det var så spännande att banda in första avsnittet. Idag ska vi banda in vårt första riktiga avsnitt, var vi talar om våra första gånger. Podcasten kommer ut varje söndag. Så se till att kika in på iTunes på söndag!

poddislol2

Vi kör podcasten på svenska för det känns naturligare för oss. Det kommer naturligtvis komma några avsnitt på finska, så att mina finska läsare får också lyssna lite! Vem av er lyssnade intro-avsnittet? Lämna kommentarer! Vi vill bli bra på det här och all feedback är mycket välkommet. Klicka  här så kommer du till podden direkt! 

podi_rks_20160919-cb6a0935

Moikka! Kerron postauksessa mun ja Irenen podcastista, joka ollaan nyt vihdoin aloitettu! Puhutaan ruotsia mutta tullaan varmasti tekemään pari jaksoa suomeksi. Olen niin innoissani tästä ja jännitti ihan hirveästi nauhoittaa ensimmäinen jakso. Podcasti tulee ulos joka sunnuntai, joten jos teitä kiinnostaa kuunnella niin klikatkaa tästä ja tilatkaa 🙂 Nyt sieltä löytyy intro, jossa esitellään itsemme ja kerrotaan vähän mistä podcast tulee kertomaan.

podi_rks_20160919-cb6a0929

Nu ska vi faktist banda in första riktiga avsnittet med Irene. Vi hörs sen! xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s