MAANANTAI

Kiva viikonloppu takana. Heräsin tänään puoli 11, eikä ollut mitään tekemistä. Tämän hetkinen elämä on tällä hetkellä vaan odottamista. Odotan että saan käännetyn version mun todistuksesta, jotta pystyisin lähettämään sen eteenpäin. Kerron siitä lisää myöhemmin kun asiat on varmempia.

Juon siis nyt vielä aamukahvia ja selailen pinterestiä. Koitan inspiroitua ja keksiä tekemistä loppupäivälle.

Pinterest on ehkä paras paikka nähdä miten tyyli on muuttunut vuosien aikana. Vielä viime vuonna pinnasin mustia vaatteita ja harmaansävyisiä sisustuskuvia. Nyt tuntuu siltä että mitä enemmän väriä sitä parempi!

monday

Tämän aamun pinterest matskua. Mun pinterestiin pääsette tästä klikkaamalla! Haluan muuten ton takin joka on vasemmassa yläkulmassa! Se on niin ihana.. Takki löytyy tältä sivustolta.

Myöhemmin tällä viikolla tapaan ystävän joka on laittanut nyt viimeaikoina mun hiuksia. Oon aina niin tyytyväinen lopputulokseen <3. Haluaisin niin paljon leikata hiukset lyhyeksi mutta saa nähdä uskallanko. Ne on nyt nimittäin niin paksut ja pitkät. Saa nähdä 🙂 Kuullaan myöhemmin, xx.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s