OIKEA LOMA

Viimeinen päivä mökillä! Toivottavasti ei kesän viimeinen kerta täällä kuitenkaan. Viihdyn täällä niin hyvin, ja Elmokin tykkää!

Mulla on ollut niin vaikeeta nukkua viime öisin. Ajatuksissa pyörii vaan tulevaisuuden suunitelmat. Kaikki kokoajan kyselee mitä teen syksyllä, eikö mulla ole mitään vakituista työpaikkaa, eikä koulupaikkaa?! Olen tehnyt ihan superpaljon töitä siitä asti kuin valmistuin ja täytin 18 vuotta, 2013. Jos pidän parin kuukauden lomaa kesällä nauttiakseni säästä niin mulle tulee maailman tuomituin olo. Ja lomalla en tarkoita lomaa töistä tai koulusta, vaan lomaa ajatuksista ja arkipäivästä. En ole jaksanut lukea uutisia, avata läppäriä, valokuvata tai edes nähdä niin paljon ystäviä. Olen halunnut olla omassa rauhassa. En ole käyttänyt rintsikoita toukokuun jälkeen. Meikkaan vaan jos olen lähtenyt ulos joihinkin harvoihin sosiaalisiin eventteihin. Nyt on paljon vapautuneempi olo. Kohta olen taas valmis miettimään “mitä seuraavaksi”. Kaikille jotka kysyvät niin pitää olla aina valmis vastaus mitä tekee seuraavaksi, muuten sinua katsotaan oudosti ja ihmiset ovat pahoillaan puolestasi. Hetki vielä tällaista ihanaa hermolomaa kaikesta 🙂

lollol2

Kuvat otettu Berliinissä, kuukausi sitten!  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s