MONDAY

Huh, mikä viikonloppu! Paljon juhlia ja töitä. Aloitin päivän erittäin hitaasti aamiaisella tuotuna sänkyyn jonka jälkeen lähdin ystävän kanssa aamulenkille. Oli hyviä puheenaiheita ja nyt tunnen suurta kiitollisuutta siitä että mulla on näin hyviä ystäviä mun ympärillä.

Nyt istun kotona syön illalliseksi puuroa koska koitan kerätä matkakassaa. Olen ihan unohtanut miten kivalta tuntuu syödä kotona ja miten hyvä fiilis siitä tulee kun säästää sen kympin joka muuten olisi mennyt johonkin ruokaan. Olen viimeisten vuosien aikana syönyt ulkona päivittäin säästäkseni aikaa ja tiskiä, haha.

Tässä kuvia päivän asusta! Oon rakastunut näihin  aurinkolaseihin, ah!

glasses_RKS_20160606-CB6A6481glasses_RKS_20160606-CB6A6496glasses_RKS_20160606-CB6A6483glasses_RKS_20160606-CB6A6406glasses_RKS_20160606-CB6A6414glasses_RKS_20160606-CB6A6384.jpg

Playsuit Bik Bok Never Denim, Tossut Lidl, Aurinkolasit Virgo Cohesion

2 thoughts on “MONDAY

  1. Off topicina kun hankit ne mustat trikoohousut bikbokista joissa on ne levenevät lahkeet niin muistatko niiden nimeä enää 🙂 ja osaatko sanoa onko niitä enää esim forumissa jäljellä? Jos et muista nimeä niin ehkä hinnan? Näytti yksinkertasen tyylikkäiltä, helpolta yhdistää ja ennen kaikkee mukavilta 🙂

  2. Moikka! Niitten nimi oli Marisa pants. En tiedä onko niitä enää jäljellä. Hintaa taisi olla n. 20€ 🙂 Joo ne on kyllä supermukavat ja tosi helppo yhdistellä monien asujen kanssa. Toivottavasti löydät parin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s