VISUAL MERCHANDISER

Olen tänään herännyt 6:00 aamulla, valmistautuneena kolmikantaa varten. Olin meidän luokan ensimmäinen joka sai pitää 40 min presentaation, joka oli kahdeksalta aamulla.

Olen ollut pari viikkoa tosi stressaantunut tosta koulusta ja muista työjutuista. Mun lähimmät ystävät tietää miten raskasta aikaa tämä kevät on ollut mulle ja että olin ihan varma siitä että lopettaisin ton koulun kesken vaikka siitä oli vaan pari viikkoa jäljellä. Kiitos heidän, tsemppasin loppuun asti.

Tänä aamuna jännitti siis ihan törkeännnn paljon. Koko 40 minuuttia meni sekunnissa ohi  ja en muista enää minkälaisen presentaation olen pitänyt, haha. Mua ei yleensä jännitä puhua yleisön edessä mutta tänään olin vaan niin epävarma kaikesta.

Presentaation jälkeen sain mennä toiseen huoneeseen odottamaan arvosanoja/kommentteja jonka jälkeen mut kutsuttiin takaisin luokkaan. Sain ihan törkeän hyvää feedbackia. Olen vieläkin ihan häkeltynyt. Ja se hetki kun sain kuulla sanan “Godkänd” oli paras ikinä. Olen niin onnellinen! Kaikki muut ongelmat tuntuu tällä hetkellä niin pieniltä kun tiedän että kouluasiat on tehty. Nyt voin tyytyväisenä aloittaa kesäloman. Ok, vielä kaksi päivää jäljellä työharjoittelua, mutta sen jälkeen!

Tässä kuvia päivän asusta!

visu_RKS_20160518-CB6A0849visu_RKS_20160518-CB6A0912visu_RKS_20160518-CB6A0846visu_RKS_20160518-CB6A0856visu_RKS_20160518-CB6A0884visu_RKS_20160518-CB6A0838visu_RKS_20160518-CB6A0840

Mitä tykkäätte? Itse tunsin itseni todella mukavaksi tässä asussa. Voisin tallustella näissä joooka päevä 🙂

PUSS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s