PREPARATIONS

Kuinka iloinen olenkaan mun uudesta sohvapöydästä! En voi lopettaa sen katsomista tai kuvaamista, haha. Rakastan sitä! Niin tyttömäinen ja saa koko asuntoon ihan uuden tunnelman. Niin kiva tehdä tällaisia vintage löytöjä.

ronjas_RKS_20160420-CB6A9770

Kävin tänään aamulla ortopedillä polven takia ja sain sairaslomaa vappuun saakka. En kuitenkaan usko että pidän saikkua niin pitkää. Mulla olisi nimittäin mm. näyttötutkinto ensi viikolla. Pitää katsoa mitä teen. Sain kuitenkin hyvät treeniohjeet ja toivon niiden auttavan. Jos ei, niin polvi joudutaan leikkaamaan – ja siihen en suostu!

ronjas_RKS_20160420-CB6A9774

Kävin heti ortopedin jälkeen treenamassa jonka jälkeen käytiin hakemassa kuvauslainaa huomisia kuvauksia varten! Olen niin innoissani! Meillä on taas niin hyvä tiimi koossa 🙂 gurrrrlpower ❤ 

ronjas_RKS_20160420-CB6A9769

Tällä hetkellä istun koneella ja teen moodboardeja ja mietin eri kuvauslokaatioita. Kohta lähden hakemaan autoa ja sen jälkeen alkaa olla kaikki huomista varten valmista!

ronjas_RKS_20160420-CB6A9766

Kuvassa näkyvät aurinkolasit ovat BikBokin ja tulevat mukaan huomisiin kuvauksiin. Pientä sneakpeakiä mitä ollaan tekemässä !

Muistakaa seurata mua snapchatissa (ronyas) jos haluatte päästä kurkkimaan mitä tehdään kuvauksissa. xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s