MORNING

Huomenta! Tai nyt taitaa jo olla päivä. Istun kuitenkin vielä sohvalla aamutakissa. En tänään pystynyt mennä töihin polveni takia. Mulle tapahtui nimittäin pieni onnettomuus lauantaina töissä. Yhdestä telineestä oli jäänyt polven korkeudelle ulos metallipala johon löin polveni niin kovaa että se muljahti pois paikoiltaan. Kaikki sumeni silmissä ja tuntui todella inhottavalta. Oli kuitenkin kiire ja asiakkaat odottivat joten jatkoin työpäivää ihan normaalisti. Sunnuntaina siihen ei vielä sattunut mutta huomasin että se ei pysy samalla tavalla enää paikoillaan. Eilen kun koitettiin lähteä Irenen kanssa powerwalkille huomasin että sattuu oikein kunnolla käveleminen 😦 Pelkään nyt kävellä rappusia ja istua kyykkyyn, ei ikinä tiedä pysyykö se paikoillaan vai ei.

Anyway, käyn tänään lääkärissä ja katson olisiko siihen mahdollista saada jonkinlainen tuki yms.
table_RKS_20160419-CB6A9366

Tämän päivän aamiainen! Mysliä ja tuoreita mansikoita ❤

table_RKS_20160419-CB6A9379

Kuvassa näkyy myös mun uusi sohvapöytä jonka löysin Fidasta, hintaa oli vain 25€ ! Rakastan kierrätyskeskuksia ja kirppiksiä. Eilen oltiin Irenen kanssa autolla liikkeellä ja käytiin kolmessa eri kierrätyskeskuksessa. Löydettiin ihan sikana kaikkea kivaa.

table_RKS_20160419-CB6A9353table_RKS_20160419-CB6A9369

Nyt otan läppärin ja meen muokkaamaan kuvia mielummin johonkin kahvilaan tässä lähistöllä. Laters ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s