ON SET

Miten teidän viikonloppu on sujunut ? ❤

Olen tällä hetkellä Espoossa kuvauksissa. Nämä ovat kolmannet kuvaukset mitä meillä on keittokirjaa varten. Voin kertoa lisää siitä projektista kun olen jutellut kustantajan kanssa, ja tiedän mitä kaikkea voin siitä julkaista! Keittokirjasta tulee todella saaristolaistyylinen joka sisältää paljon kalareseptejä. Tällä hetkellä koko paikka haisee kalalle kun kokkimme valmistelee sitä keittiössä, haha.

mo

Tää viikonloppu on tosiaan ollut ihan sairas, niin paljon töitä! Toivottavasti saataisiin kuvaukset nopeasti purkkiin. Olisi ihanaa käydä pizzalla jossain kivassa paikassa ja ehtiä tavata frendejä! Viime viikolla kuvattiin yhdeksään asti illalla. Katsotaan miten tässä käy!

Nyt laitan pari meiliä samalla kun odottelen että annokset valmistuu. PUSS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s