IN MY BLUE CHAIR

Huomentaaaa! Mitä teille kuuluu? Hävettää kertoa teille, mutta herään tänään ensimmäistä kertaa viikonloppuna ilman krapulaa – elokuun jälkeen. Jouluna aloin jo miettimään että nyt ois hyvä aika pitää vähän taukoa juhlimisessa. Yhtäkkiä vierähti kolme kuukautta lisää, haha. Hauskaa on kyllä ollut! Mutta oh, on kyllä maailman parasta herätä näin freshinä. Tarkoitus olisi ottaa vähän rauhallisemmin nyt kun pitäisi panostaa ennakkotehtäviin.

Anyway, piti tulla kertomaan teille mun uusista tuoleista, eikä krapulasta! Tässä ne nyt on. Mun uudet tuolit, joista kerroin aikaisemmin! Olohuone on vielä enemmän kesken kuin mitä se oli aikaisemmin. Huomasin että nyt pitää asap hankkia uusi matto ja pyöreä sohvapöytä. Ehkä uudet verhotkin, joissa olisi jotain kuosia? En tiedä tuleeko siitä liian kreisiä näin pieneen asuntoon.

Hima_RKS_20160318-CB6A3563

Olen viime aikoina hurahtanut täysin kukkiin, kasveihin, väreihin ja kultaisiin yksityiskohtiin. Haluan vain lisää ja lisää. Pitää kuitenkin vähän varoa paljon laittaa rahaa sisustukseen, jos kyllästyn nopeasti. Olen sisustanut pari viimeistä vuotta todella minimalistisesti. Pelkkää valkoista ja harmaata.

Hima_RKS_20160318-CB6A3645Tämän kultaisen ruukun löysin H&M home alehyllystä. Love it!

Hima_RKS_20160318-CB6A3539

Tuolit ovat Jotexilta ja tyynyt H&M home.

Tänään mulla on kahdet kuvaukset jonka jälkeen taas Casinolle tekemään iltavuoroa. Oli kyllä hauskaa eilen vaikka mulla oli salin jälkeen jo valmiiksi reidet ja kädet hapoilla.

PUSS! Pitäkää ihana lauantai ja viikonloppu. Kuullaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s