VIIKONLOPPU TALLINNASSA

Hello! Istun tällä hetkellä meidän hotellihuoneessa Tallinnan vanhassakaupungissa. Tulin tänne katsomaan ystävän keikkaa mutta päätettiin että vietetään sittenkin koko viikonloppu täällä. Kävin kaupassa ostamassa hedelmiä ja seuraavaksi hyökkään koulu- ja ennakkotehtävien kimppuun! Keikka on vasta myöhemmin tänään joten mulla riittää paljon aikaa näiden tekemiseen. Tää viikko on ollut yksi hulluimmista. Niin kiire kokoajan. Eilen koulun jälkeen ja ennen töitä – itkin – kun kävelin portaita ylös. Olin niin väsynyt ja halusin vain istua 10 minuuttia ja rentoutua. En kuitenkaan ehtinyt, vaan piti nopeasti vaihtaa vaatteet ja kiirehtiä Kattilahalliin, jossa olin mukana tarjoilemassa Voittogaalan vieraille. Työpäivä meni onneksi suht nopeasti. Anyway, viikonloppu poissa kotoa tekee varmasti hyvää!

Huoneessamme on maailman söpöin pieni ikkuna..

10477793_10208549057268042_920067176_o

Josta näkyy tämä ihana näköala! Rakastan vanhoja taloja ja muutenkin koko vanhakaupunki on vaan niin ihana. Kadut ovat täynnä tarinoita ja tuntee kaupungin sielun.

Nyt jatkan hommia, puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s