There is a special place for women who don’t help other women.

Olin jo toivottamassa teille hyvää maanantaita, kunnes tajusin että nythän on jo tiistai. Kello on kohta 23 ja olen vasta nyt valmis koulujuttujen kanssa. Oltiin mun luona parin luokkalaisten kanssa tekemässä koulutehtäviä jotka oli jäänyt viime viikolla tekemättä töiden takia. Nyt mulla on vielä joitain kuvia muokattavana ennenkun voin mennä nukkumaan.

Olen pidemmän ajan yrittänyt pysyä poissa negatiivisesta energiasta. En halua kirjoittaa tai puhua negatiivista asioista. Pyrin aina miettimään asioita positiivisella tavalla. Sen huomaa jopa siitä että mun ystäväpiiri on muuttunut melkein kokonaan viimeaikoina. Joitakin ihmisiä en edes halua nähdä enää, koska ainoa mitä he toivat mun elämään oli negatiivista energiaa. Koko elämäni on mennyt uusiksi kun muutin ajattelutapani. Elän tällä hetkellä unelma elämää. Mua ei edes haittaa että mulla on miljoona koulutehtävää jotka pitää hoitaa tällä viikolla. Tiedän että pystyn siihen jos vain haluan.

Toivon että muutkin ymmärtäisivät ajatella samalla tavalla. En ymmärrä niitä ihmisiä jotka jaksaa käyttää omaa energiaansa toisen alas työntämiseen. Tänään olen joutunut tilanteeseen kun kaksi minun koulun opettajaa pyysivät minua tulemaan tuntia aikaisemmin kouluun, puhumaan koulunkäynnistäni. Jos olisin tiennyt minkä sävyistä tekstiä sain kuulla, olisin ottanut jonkun mukaani kuulemaan näitä asioita. Tuollainen käytös menee jo epäasiallisen käytöksen puolelle. Olen niin syvästi pettynyt opettajiin jotka päättävät hoitaa asiat negatiivisella ja epäkunnioitettavalla tavalla. Tämä on ensimmäinen kerta puoleen vuoteen kun mulla on näin huono olo toisen ihmisen käytöksestä. Tänään aamulla en kuitenkaan osannut pitää puoliani, vaan ahdistuin niin paljon että kasvoiltani ei näkynyt muuta kuin hymy ja pää joka nyökkäsi. En halunnut vajota heidän tasolle ja alkaa väittelemään asioista, nauraa päin naamaa ja kutsua toisia epäkypsäksi yms. Sen sijaan istun täällä nyt surkealla tuulella, ja kirjoitan tästä mun blogiin. Otan koulun tosissani, tykkään oppia uusia asioita ja sitä olen välittänyt niin opettajille kuin kaikille koulukavereille.

Uskon ihan täysiin siihen että ihmiset kohtelee sua, samalla tavalla kun sä kohtelet niitä. Välillä löytyy poikkeustapauksia, ellei parikin.. Ne kannattaa vaan unohtaa ja jatkaa elämää. Tää teksti oli pieni muistutus minulle itselleni ja myös teille! Ihanaa naistenpäivää rakkaat naiset!! 

3cd9a-peaclove

One thought on “There is a special place for women who don’t help other women.

  1. Wou, kuulostaa super asiattomalta käytökseltä – siis opettajilta vieläpä!! Oliko heillä edes mitään aihetta, valittivatko myöhästyneistä (?) töistä.. Se ei käynyt tästä ilmi. Kuitenkin, kuulostaa ihan kamalalta. Pärjäile<3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s