NASTY BRGR

Huomenta!

Eilinen Naugthy brgr pitäisi nimetä Nasty burgeriksi. Mulla on vieläkin vähän paha olo kun mietin sitä. Ensin sieltä tuli yksi pitkä musta hius, jonka luonnollisesti ravintolatyöntekijänä heitin menemään. Tuollaista voi tapahtua missä vaan. Toisen haukun jälkeen sieltä tuli vielä toinen musta (pitkä) hius! Siinä vaiheessa alkoi ällöttää niin paljon että jätin loput syömättä. Mirandan burgeri taas maistui hyvälle ja oli karvaton. Joten tää tais vaan olla mun huonoa tuuria, haha.

avocado_RKS_20160303-CB6A1565

Tällä hetkellä makaan sängyssä vielä. Syön aamiaista ja muokkaan kuvia. Tunnin päästä mulla on yksi työtapaaminen, jonka jälkeen kiirehdin apteekin kautta takaisin kotiin. Olen tulossa kipeäksi. Päätä särkee ja väsyttää! Inhottavaa.

Toivottavasti teillä parempi ilta ja aamu! Kuullaan myöhemmin. puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s