KOHTI KEVÄTTÄ

En voi ymmärtää miten nopeasti aika menee. Taas yksi viikko hävinnyt jonnekkin. Viikonloppu oli ihana. Perjantaina vietettiin vanhan tyttöporukan kanssa iltaa. Josefin oli järjestänyt illallisen ja skumppaa tarjoilitiin niin hyvään tahtiin, että oli kidutusta nousta lauantaina sängystä, haha.

Lauantaina vietettiin Hannan 22-vuotispäivää. Päivällä brunssi Ondassa (suosittelen) ja illalla drinkit Groteskissa josta jatkettiin Bonesiin.

Viime viikolla mulla tais olla 4-5 eri kuvausta. Joten koulujutuille jäi todella vähän aikaa. Meillä piti koulussa toteuttaa vitriinit ja olin itse saanut “Vappu” teeman. Tein alkuviikosta, kun vielä oli aikaa kukkataulun, tekokukista. Viikolla en ehtinyt ollenkaan paikalle kouluun joten torstaina kun oli deadline kävin nopeasti viimeistelemässä vitriinin, haha.

koulu2vitriini

Podiumi keskelle ja sitten printtasin lapun jossa luki ‘Pöytävaraukset Vappubrunssille’. 

Näin voi käydä joskus kun aika loppuu kesken. Tällä viikolla pitää yrittää tsempata vähän kovemmin että saan opinnot ja työt menemään yhteen. Nyt mulla on yhden kuvaukset alkamassa joten pitää kiirehtiä laittamaan tavarat kasaan autoon. Nähdään myöhemmin, puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s