PARATIISISAARI SUUSSA

Sitä sulkee silmät perjantaina niin yhtäkkiä onkin jo maanantai… Ei kun, tiistai. Oli super viikonloppu taas joten ei ihme että aika vaan hävisi jonnekkin. Tänään on ollut kuvaukset ja ennen sitä hoidin miljoonaa juttua. Vakuutusasioista – työharjoitteluihin.

Kun tulin kotiin siivosin koko kämpän lattiasta kattoon. Heti kun aurinko paistaa näen kaikki pienet pölyt ja meinaan seota, haha. Kohta salille jonka jälkeen katsomaan How To Be Single! Onko kukaan teistä nähnyt sitä? Onko yhtä hyvä kuin mitä traileri antaa uskoa?

kaffekopp_RKS_20160216-CB6A7880

Kävin lounaan jälkeen hakemassa picnicistä laten. Tää on mun tämän hetkinen herkku jota aina välillä vedän! Latte kookos-siirapilla. Ällöttävän hyvää. Liian makeaa ja tuhtia mutta kuitenkin suuussa sulava paratiisisaari. Malibuuuu. Kokeilin myös vähän kameraa ennen kuvauksia ja nappasin takeaway kupistani tämän onnistuneen kuvan. Kuvassa näkyy myös mun uusi kynsilakka (H&M Bordeaux). Pakko suositella niiden kynsilakkoja teille. Edullisia, kivan värisiä ja pysyy kynnessä 🙂 PUSS

One thought on “PARATIISISAARI SUUSSA

  1. Miten voi saada pahvimukista noin freeshin kuvan! 😀 Mikä teema sulla on muuten käytössä näil sivuil? Kuvat on tosi hyvän kokoisia. Terkkuja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s