FOOD PHOTOGRAPHY

Hei! Nukuin tänään vahingossa pommiin ja kun katsoin kännykkää huomasin viestin jossa luki että päivän kaikki tunnit on peruttu! Tuli siis ihana extempore vapaapäivä. Syötiin lounasta Irenen kanssa, tein töitä kotoa ja kävin salilla.

Kun teen töitä kotoota teen nykyään yleensä Foodoran kuvia. Aloitin kuvaamisen heillä joulukuussa. Kierrän siis uusia ravintoloita ja kuvaan foodoran sivuja varten. Yleensä saan syödä annokset myös joka tekee työstä miljoona kertaa hauskemman!

Viime viikolla kävin kuvaamassa italiaisessa ravintolassa nimeltä Il Bucatino, Tehtaanakadulla. Käsittelin tänään kuvat ja uuden kehonpuhdistusdieetin takia tekisi mieli syödä nämä kaikki annokset nyt ja heti! Ajattelin kirjoittaa enemmän siitä dieetistä koska se on tosi mukavan tuntuinen ja vain 4 päivää pitkä.

IlBucatino_RKS_20160121-CB6A6259IlBucatino_RKS_20160121-CB6A6225IlBucatino_RKS_20160121-CB6A6147IlBucatino_RKS_20160121-CB6A6332IlBucatino_RKS_20160121-CB6A6180

Tänään sovin myös kustannusyhtiön kanssa tapaamisen, ja näillä näkymin pääsen kuvaamaan keittokirjaa nyt kevään aikana! Olen niin innoissani. Ruokakuvaamisesta on tullut todella hauskaa ja huomaan miten paljon uutta opin kokoajan 🙂 Se on ehkä parasta tässä työssä – kun huomaa kehittyneen. 

Nyt syön mun puolikkaan greipin loppuun, jonka syömiseen tarvitaan molemmat kädet!

xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s