BANG BANG

Sienna Miller inspiroi minua jälleen kun kävin kampaajalla. Tällä kertaa halusin pitkän otsatukan ja vaalemman tukan. Otsatukka on vielä vähän liian pitkä joten käyn varmaan ensi viikolla lyhentämässä. Mitä mieltä siellä ollaan? 🙂

Tällä hetkellä hengailen porukoitten luona. Tulin tänne käyttämään pesukonetta ja tietokonetta. Mun macbooki sanoi itsensä taas irti viikonloppuna ja pitää odottaa huomiseen että saan sen vietyä huoltoon. En ymmärrä mikä siinä on. Machuollossa ne ei löydä mitään vikaa ja siellä se toimii moiteettomasti, mutta välillä se ei mene ollenkaan päälle tai lataudu. Hermoja raastavaa. Niin paljon asioita mitä pitää kuitenkin hoitaa koneella, blogi mukaan lukien!

Tässä kuvia jotka otettiin lauantaina Felician kanssa. Kuvissa näkyy myös uusi huulipuna jonka sain mun ystävältä Lindalta. Niin kivan värinen!

Kuvat: Felicia Aminoff

13 thoughts on “BANG BANG

  1. Siis niin upeet hiukset!!!!!!! sopii sulle ihan älyttömän hyvin ja aivan ihana leikkaus ja väri ja kaikki. Niin fresh! Looking good ❤

  2. samaa mieltä, ja vitsi sulla on PITKÄT hiukset! nyt sen pituuden näki kunnolla, jotenkin en ollut pitkään aikaan kiinnittänyt huomiota ja viimeksi kun kiinnitin niin oli paljon lyhkäsemmät =) hee

  3. Päädyin ihan randomilla tähän blogiin ja sattumalta olikin vanha tuttu ottanut nä sun kuvat. Sano terkkuja Fellelle!

  4. Ompas kiva asu!! Ja tuo huulipunakin ihan täydellisen värinen! Aiemmissa kommenteissa sanoit, että Macin huulipuna, mutta väriä vielä utelisin :))

Comments are closed.