IN PAROS

Ihanaa iltaa teille! 

Ollaan vielä Paroksella ja huomenna jatketaan matkaa Iokselle. Olen kuullut että siellä on todella paljon juhlintaa yms. Ei löydetty mistään hotellia joten me asutaan siellä kaksi yötä camping alueella.. En oikein tiedä mitä odottaa joten odotan pahinta varmuuden vuoksi, haha. Ehkä yllätyn positiivisesti 🙂 

Tänään ollaan taas oltu rannalla koko päivän. Otettiin bussi Santa Maria nimiselle rannalle. Paikka oli ihana ja juuri mun makuun. Hiljainen ja turkoosi meri ilman aaltoja! Matkalla takaisin hotellille löydettiin ihan oikea ruokakauppa. Oltiin niin innoissaan. Ensimmäinen oikea ruokakauppa melkein viikkoon. Oltiin siihen mennessä löydetty vain minimarketteja jossa ei myyty muuta kuin sipsejä, jogurttia ja aurinkolaseja.. Ostettiin siis kaksi kassillista täynnä salaattitarvikkeita yms ja tultiin hotellille tekemään illallinen. Ehkä paras tähän mennessä, vaikka itse sanonkin 😀 Illallisen jälkeen lähdettiin drinkeille. Laitoin päälleni valkoisen mekon jota en ole vielä päässyt käyttämään!

Rakastan miten mekko muistuttaa 60-lukua. Nyt mennään nukkumaan sillä huomenna on aikainen herätys! xx 

7 thoughts on “IN PAROS

  1. Tutustuitko tähän sun ulkomaalaiseen reissukaveriin reililläsi vai missä? 🙂 upeita kuvia on kyllä ollu näissä kaikissa sun viime aikaisissa postauksissa!

  2. “Tapasin hänet Barcelonassa viime kesänä, asusteltiin samassa hostellissa.” Vastasi Ronja aiemmin tässä kuussa tuohon että missä tapasi reissukaverin 🙂

Comments are closed.