ASUJA JOITA EN ENÄÄ KÄYTTÄISI

Katselin vanhoja kuvia ja löysin asukuvia vuodelta 2013. Valehtelematta en voisi käyttää mitään näistä asuista enää. En edes bikineitä jotka minulla oli mukana Kroatian matkalla silloin. Olen aina muistellut että minulla on ollut samanlainen tyyli vuosien varrella. T-paitoja ja farkkuja. Kuin väärässä olinkaan! En ole ennen tätä kevättä kuvannut paljoa asuja tänne blogiin. Ehkä ihan hyvä nyt kun katsoo näitä 😀

1. Tämän ei pitänyt olla mun valmistujaisasu. Kuitenkin huomasin valmistujaisaamuna että, mekko jonka halusin laittaa oli läpinäkyvä. Meidän valmistujaiset olivat oopperatalolla ja lavalle paistoi spotlightit. Päälle vielä liian pieni jakku ja kauhea LV laukku… 2. En enää kestä noita housuja tai ballerinoja. T-paitaa ja takkia voisin kuitenkin käyttää. 
Haha, kaikki väärin tässä kuvassa. Kengät, shortsit ja paita. NO. 

Tässä taas noi kamalat ballerinat ja toisessa kuvassa toi hattu… Big fat no. 
Mitä mieltä te olette näistä asuista?

8 thoughts on “ASUJA JOITA EN ENÄÄ KÄYTTÄISI

  1. Tosi hyvä postausidea! Ja musta noi kaikki asut on kivoja, ite ainakin käyttäisin:D haha

  2. Mustakin tosi kiva postaus vaikka noi kaikki oli kylläkin tosi siedettäviä mun mielestä haha!! 🙂 itse voisin salee pitää kaikkia…. Muistan muuten tuon siniset shortsit -asun 🙂

  3. Ihana postaus. Tykkäsin kaikista noista asuista ja vaatekappaleista PAITSI toi hattu haha 😀 ois hauska jos tekisit samanlaisen postauksen mutta vuosilta noin 2006-2010 😀 Mun mielestä ainakin olisi tosi kiva! Omat vaatteeni joita käytän ovat lähes kaikki vuodelta 2008, joidenkin tyyli ei vaan muutu hahhah 😀

  4. Kiitos! Hei toi on hyvä postausidea 😀 Pitää käydä läpi vanhaa kovalevyä.. Missäköhän sekin on!

Comments are closed.