ENSIMMÄINEN KESÄPÄIVÄ

Vuoden ensimmäinen kesäpäivä! Käytiin ystävän kanssa uimassa kuntoa stadikalla jonka jälkeen lähdettiin kiertämään alennusmyyntejä. Tuli ihan mieleen lapsuus. Kesäsin mentiin aina Summeri tv-ohjelman jälkeen stadikalle hengailemaan koko päiväksi ja sieltä makuuniin hakemaan elokuva ja karkkia illaksi. Onko täällä muita jotka katsoi summeria pienenä? Muistan vielä kaikki parhaat ohjelmat.  Klaani, H20 ja Seventeen!

Nyt istun vanhempieni pihalla. Ollaan grillattu ruokaa ja juotu valkoviiniä. Ihanaa kun pystyy vielä istumaan ulkona pelkissä shortseissa ja t-paidassa. Aion jäädä tänne pariksi päiväksi kun on vapaata töistä. Elmo viihtyy niin paljon paremmin täällä “maalla”.

Grillattu kala, halloumi ja valkoviini – NAM.

6 thoughts on “ENSIMMÄINEN KESÄPÄIVÄ

  1. Oi joo! Munki lemppareita oli sixteen ja H2O sillon joskus! Heti alko soimaan päässä ” sixteen life is sweet… ” 😀

  2. apua nyt tuli haikee olo !!! muistan kaikki ne aamut ku tuli toi h2o ja serranen perhe ❤ ja stadikalla olo ja elämän sellanen huolettomuus... ei tarvinnu miettii mitään töitä vaan oli aina vaan oikeesti lomafiilis. plz take me back 😦

Comments are closed.