TAKAISIN ARKEEN

Toivottavasti teillä on mennyt juhannus hyvin. Oli tarkoitus postata vielä ennen juhannusta, mutta Elmo söi macbookin laturin. Eli me ollaan ainakin vietetty juhannus ilman leffoja ja nettiä. Torstaina ajettiin mökille, oltiin siellä kaksi yötä. Eilen oltiin tapaamassa ystäviä ja käytiin ulkona. Tänään ollaan vietetty kokopäivä merellä. Oli tarkoitus purjehtia vähän pidemmälle ulos merelle, mutta kuten varmaan huomasitte koko meri oli ihan sumussa. Joten purjehdettiin saarelle aika lähellä meidän venepaikkaa jossa syötiin lounasta ja nukuttiin parin tunnin päikkärit. Ihanaa miten nopeasti muuten ruskettuu kasvoista kun veneilee!

Tässä asukuvia joitain päiviä sitten, kun oli poikaystäväni ravintolan avajaiset! Yksi lempiasuista. V-neck tisha ja mukavat housut! Can’t go wrong 🙂

Kuvat on ottanut ihana ja lahjakas Kata Lilius!

4 thoughts on “TAKAISIN ARKEEN

Comments are closed.