STYLE ICONS

Kate Bosworth. Hänen vaatteet, hiukset ja meikit. Love it. Olen Pinterestissä pinnannut varmaan kaikki kuvat mitä hänestä löytyy, haha. Naisellinen ja tyttömäinen samaan aikaan. Jotkut sanovat että hänellä on tylsä tyyli mutta minun mielestäni erittäin tyylikäs ja klassinen! Ihana vaalea iho ja vaalennetut hiukset. Tekee mieli värjätä platina blondeiksi vain näiden keskimmäisten kuvien perusteella, mutta tiedän että siihen värjäyskierteeseen ei enää kannatta lähteä mukaan. Olen värjännyt hiuksiani vaaleista tummiin ja tummista vaaleisiin loppuelämäni edestä.

Mitä mieltä olette hänen tyylistä? Onko teillä omia tyyli ikoneita, ketä ihailette? Olisi hauska kuulla ketä!

6 thoughts on “STYLE ICONS

  1. Jessica Alba on kyllä mulle jollain tasolla ainakin tyyli-ikoni. Aina kun selaan esim people.comin sivuja niin rakastun niihin asuihin mitä hänellä on päällä! 🙂

  2. Noiden kuvien perusteella ihan ok tyyli tuolla Katella (paitsi noi kamalat valkoiset housut). En itse hirveästi tykkää noista muodikkaista ja yleisesti tyylikkäistä naisista 😀 kuten noi cara delevingnet, suvi koposet jne. Olen vuosikausia ihaillut (naurat varmaan) Paris Hiltonin tyyliä, hiuksia, meikkejä ja kasvoja. Rakastan hänen tyyliään niin paljon: mekkoja, bling blingiä, värejä, pinkkiä, tyttömäistä jne. Tiedän ettei hän ole ollenkaan sellainen mistä muotimaailma tykkäisi mutta minusta hänellä on maailman paras tyyli 😀

Comments are closed.