EN YMMÄRRÄ

Aloitan keskiviikkoni kertomalla teille ihmisistä joita en ymmärrä. Nämä ei ole tarkoitettuna loukkauksena  kenellekkään. Joskus vain ihmittelen että miten ja miksi ihmiset tekevät näitä asioita, haha. 

Ne, jotka laittavat wc-rullan väärtenpäin pidikkeeseen. Sen sijaan että paperi tulee sieltä päältä, niin että se on helppo ottaa, niin ne laittavat wc-rullan niin päin että se paperi tulee sieltä alta. MIKSI?
Ne, jotka imuroivat vaan keskiosan lattiasta. What the hell ! Kaikki pöly ja muut turhat ovat aina nurkissa. Miten joku voi imuroida huoneen pelkästään keskeltä missä ei ole huonekaluja. Sun on pakko ottaa pois se isompi pää ja myös imuroida reunat, kalusteiden alta yms. 
Ne, jotka eivät käytä päiväpeittoa. Miten ette voi käyttää? 
Ne, jotka alkavat etsiä lompakkoa vasta sen jälkeen kun kassatäti on jo piipannut kaikki tuotteet. Mitä?
Ne, jotka pysähtyvät yhtäkkiä ruuhkaisella kadulla ja päättävät vaihtaa suuntaa (suoraan syliini). Lopettakaa, haha. 
Ihanaa keskiviikkoa teille. Palaan myöhemmin fiksumman postauksen kanssa! 

xx

8 thoughts on “EN YMMÄRRÄ

  1. Kuka muka imuroi lattian vaan keskiosan lattiasta xD ja minä en käytä päiväpeittoa 😀 suomessa ollessani en jaksanut/ehtinyt koskaan laittaa sitä sängyn päälle ja nyt lontoossa asuessani en edes omista päiväpeittoa. Anteeksi 😀 itseänikin ärsyttää kaduilla kääntyilevät ihmiset tai varsinkin ne jotka vaan padam pysähtyy yhtäkkiä.

  2. Hahahahahha tunnistan kyl itteni et mulla ei ole
    Päiväpeittoa 😀 en vaan oo löytäny tarpeeks kivaa

  3. Tiedän monia jotka sitä tekevät. Miehet yleensä, haha. No ei se päiväpeitto ole niin tärkeä 😀 Paitsi minulle haha

  4. 😀 Päiväpeittoja ei muuten ole montaa kivaa. Munkin piti tyytyä ihan perus Ikean päiväpeittoon 😦

  5. Ei ole päiväpeittoa, koska en mene sängylle vaatteissa jotka on ollut ulkona koskaan, samoin mieheni ei mene, ja vieraat ei ole sängylle tervetulleita. Jotkut vieraat unohtaa ja menee silti ja sitten lähdön jälkeen pesen lakanat 😀 muista olen samaa mieltä.

Comments are closed.