KAHDESTAYKSI – AVAIN SEIKKAILUUN

Nyt teillä on mahdollisuus päästä tekemään hyvää lasten puolesta! Tuttuni Janna ja hänen ystävä Matilde ovat perustaneet lasten hyväntekeväisyyskampanjan:

“Kahdestayksi on hyväntekeväisyyskampanja, joka antaa avaimet seikkailuun julkaisemalla uudenlaisen matkakirjan ja toteuttamalla seikkailuja lapsille, jotka niitä eniten osaavat arvostaa.”

Kampanja lähti käyntiin 11. marraskuuta jolloin nettisivuilta on pystynyt hankkimaan uudenlaisen “ei tosiaankaan liian vakavan matkakirjan”. Samalla saa valita kymmenestä eri hyväntekeväisyystempauksesta sen mikä on lähellä sydäntä, ja mihin panoksellaan osallistuu. Kaikki tempaukset toteutetaan tammikuussa jolloin kirja myös postitetaan!

Lukekaa lisää täältä ja käykää tutustumassa eri tempauksiin ja kirjaan täällä!

Janna ja Matilde lähetti minulle postissa tämän kivan kangaskassin ja halusivat myös antaa lahjan lukijoilleni! Joten jos haluatte tällaisen kassin kommentoikaa tähän postaukseen ja muistakaa lisätä siihen teidän maili 🙂 

Arvonta päättynyt! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti 🙂 Kiitos osallistuneille! 

8 thoughts on “KAHDESTAYKSI – AVAIN SEIKKAILUUN

  1. Ihana kampanja! Tällänen hyväntekeväisyys lasten hyväksi on tosi lähellä sydäntä, käyn itse kesäisin ohjaamassa lasten leirejä ja vedän lapsille ilmaista piirustuskerhoa nuorisotalolla. Pakko osallistua tähän! 🙂

    milla.ruuska@gmail.com

Comments are closed.