WELL AT LEAST I TRIED.

Jos kuvaan videoblogeja käytän aina Macbookin Photo Boothia, tai sitten minulla on joku joka auttaa kameran asetusten kanssa, kun en itse voi olla kameran takana jos haluan olla kameran edessä. Oma kamerani ei siis tarkenna automaattisesti.

Yksi päivä koitin tehdä videoblogia Canon Mark III kamerallani koska halusin videoon hyvän laadun. Olin jopa meikannut videota varten. Halusin näyttää hyvältä teitä varten. Samalla harjoittelin myös meikkiä Elle Awardseihin, joten en ihan vain teidän takia meikannut, hah.

Näin meikkasin silmät! Bronzee..

Ja näin meikkasin… korvan?

Ja näin koitin saada oman naaman tarkaksi. Mietin että jos tämä tarkentaa nyt käden niin about siinä kohassa mun naama tulee olemaan. Good thinking there 🙂 

Testing testing 
No, kuten huomaatte en onnistunut tässä. Säädin oikeasti jonkun tunnin koska halusin saada sen toimimaan. Halusin että valokuvaajana minulla olisi vain hyvänlaatuisia videoita ja kuvia. Not gonna happen. Siispä jatkan vielä photobooth kuvien ja iphonen selfieiden kanssa. 

2 thoughts on “WELL AT LEAST I TRIED.

Comments are closed.