THURSDAY 12/06

Hey 

Kurkkua särkee ja kamala yskä. Haluaisin niin mielelläni jäädä sänkylepoon vielä pariksi päiväksi, mutta työt ja arki kutsuu. Ei kyllä ollut hassumpi arkeen paluu. Aamu alkoi Fazerin aamiaistilaisuudella, josta lähdettiin suoraan käymään Polhemilla. Siellä oli poistot joten sai valita vaatteita ja sisustusjuttuja, enimmäkseen Indiskalta.

Sadetta juoksin karkuun hietsun kauppahalliin, jossa nautin Pian seurassa inkivääriteetä. Voin lämpimästi suositella Parhialan tee (ja kahvi) valikoimaa. Parhiala löytyy siis Hietsun kauppahallista!

Tässä kuvia mekoista jotka valitsin: 

Mistä piditte eniten? Lempparini on ehdottomasti tuo ensimmäinen. Voin vain kuvitella miten kivalta se näyttää kesällä bootsien kanssa. 
Ja tässä kuva ihanasta aamiaisesta joka meille tarjoiltiin: 
En jaksanut syödä kaikkea loppuun – huomaa että olen kipeä. Ainoa mikä menee alas kunnialla on nuudelikeitto ja tee.. Mutta hyvää oli 🙂 

Tulin juuri kotiin Cosmon toimituksesta, käytiin läpi huomisen kuvauksia ja tehtiin storyboard. Huomenna on siis kokopäivän kestävät kuvaukset! Olen aina niin innoissani kun tällaisia projekteja tulee. Nyt aion muokata loppuun kaikki ylioppilaskuvat. Tämän jälkeen vuoden YO kuvaukset on purkissa!

Ihanaa (ja sateista) päivää teille 

10 thoughts on “THURSDAY 12/06

  1. Ihania mekkoja! Mun lemppari on ehkä toi mustavalkoinen, eli neljäs. Ja ai että ihastelin tota aamupalakuvaa jo ig:ssä, kelpais mulle hahah 😀

  2. Lempparini oli kolmas eli sinivalkoraidallinen, aivan ihana 🙂 muuten, etkös sä enää ole vege? 😮 kysyn koska kuvassa ainakin jotain lihaa leivän päällä?

  3. Ensimmäinen sopii sulle ihan megahyvin, mutta tykkään myös toisen väristä yhdistettynä sun blondeihin hiuksiin! Kultaiset korut kylkeen ja avot! Itsekin yritän löytää samanvärisiä vaatteita, mutta vielä ei ole mitään sopivasti istuvaa tullut vastaan…

  4. Se on ihana rannalle varsinkin! Ja kyllä olen kasvissyöjä. Kaikille oli tarjoiltu samanlainen aamiainen, enkä ole allerginen lihalle, joten oli helpompaa vain jättää lihanpalat syömättä 🙂 Niin teen yleensä myös jos minut on kutsuttu illalliselle tms.

Comments are closed.