HELLO TUESDAY !

Huomenta ♥ !


Ihana tiistai! Heräsin auringonpaisteeseen ja tuoreen espresson tuoksuun. Tänään on kiva päivä tiedossa: lounastreffit, treenit, valokuvausta ystäväni Startup tapahtumassa Hankenilla, jonka aiheena on female entrepreneurship. Sieltä saan varmasti inspiraatiota 🙂 Illan aion taas viettää itseni kanssa. Laittaa kynsiä, levittää itseruskettavaa (ainakin 10 kertaa), antaa hiusnaamion vaikuttaa piiitkän ajan ja sen jälkeen park my ass on the couch ja katsoa netflixistä sarjoja.

Whats up with you guys? Mitä aiotte puuhailla :)? (Ihanaa btw, kun jotkut teistä vastaa. Tykkään lukea mitä lukijat tekee, tuntuu siltä että melkein tuntisin teidät, ja me chattailtaisiin, hihi) 

Takki – Only / Kengät – Nilsson / Housut & Paita – Cubus / Laukku – linkki 🙂

17 thoughts on “HELLO TUESDAY !

 1. Kivan simppeli asu! Uskaltauduin tänään kans laittaa oman samantapaisen vihreän takin. Viime viikolla sillä tuli vielä turhan kylmä.

  Mä vietän illan kaverin ja siskon kanssa. Kaveri tulee värjäämään meidän kulmat ja sitten mä teen siskolle testimeikkejä sen tulevia synttäreitä varten ja suunnitellaan yhdessä asukokonaisuuksia sinne synttäreille. Meinataan myös kokoeilla tehdä rocky road -suklaata 😛 Girls night!

 2. Vitsin ihana toi kuva missä istut
  🙂 meikäläinen suunnitteli lähtevänsä tänään shoppailukierrokselle helsingin suuntaan. :b

 3. Mä aijon lähteä tytsyjen kanssa leffaan! Ihanaa kun aurinko taas paistaa niin oon päässyt siitä “sumuisesta” elämänvaiheesta ohi. ps: oot kyllä niin kaunis!

 4. ihana toi hymykuva! Mun loppupäivä kuluu pääsykokeisiin lukiessa, niinku kaikki muutkin päivät nykyään…. 😀 😦

 5. Olet erittäin pirteä piristys tylsistyneesee blogi maailmaan! Keep up the good work 🙂

 6. Nyt on vihdoin tarpeeksi lämmin tolle takille! Vähän kylmä, mutta se ei haittaa. Ainahan me palellaan täällä suomessa 😀

  Ja ohmygod. Rocky Road on parasta! Toivottavasti teillä oli ihana tyttöjenilta 🙂

 7. Kiitos 🙂 Noniin! Toivottavasti löysit jotain kivaa täältä. Nyt kaupoissa on onneksi kaikki ihanat keväiset vaatteet 😉

 8. Niimpä! Tuntuu että joku olisi laittanut valot päälle 😀 Mitä leffaa olitte katsomassa?

  Ja kiitos, kuin myös :))!

 9. Kiitos:)! No jotain hyvää siitä lukemisesta kuitenkin on. Toivottavasti pääsykokeet menevät hyvin 🙂

Comments are closed.