SELFIÉS

Tulin juuri kotiin Cosmon toimitus/freelancer/toimittaja ystävänpäivä aamiaiselta. Oli hauska nähdä ketä tyyppejä on tekstien takana! Ja muutenkin oli todella hyvää aamiaista, tuoreita hedelmiä, pähkinöitä ja smoothieta. Sopi täydellisesti mun uuteen ruokavalioon 🙂

Tänään on perjantai JA ystävänpäivä ❤ Muistakaa siis ystäviä ja rakkaitanne. Itse olen illan töissä, eli saan varmaan nähdä kaikkia pareja treffeillä.. Nyt käyn vielä salilla en työvuoroa ja tässä kuvia päivän asusta:

Paita Bull & Bear / Housut Zara / Laukku ekassa kuvassa Urban Outfitters 

Ihanaa perjantaita!! 

3 thoughts on “SELFIÉS

  1. Tää on tätä ihanaa ns. “vanhaa Ronjaa”! Tämmösistä postauksista me vanhat lukijat pidetään 🙂 mehän luetaan blogia sun takia ja halutaan nähdä sun naamaa ❤ ihanaa sunnuntaita sulle!

Comments are closed.