LIVINGROOM

Kuvia meidän olohuoneesta. Seuraavissa postauksissa näytän kuvat makuuhuoneesta, kirjastosta, keittiöstä, vierashuoneesta ja allasosastosta. JK. Asutaan yksiössä, hihih. Mutta tässä mun lemppari asiat tästä kämpästä. Vielä niin paljon mitä haluan tehdä, ostaa ja hankkia. Pitää kuitenkin muistaa että tää on vuokrakämppä ja low budget is the word. 

Kommentoikaa mielellään mitä mieltä olette olkkarista! Kun niin kovasti olette halunneet jonkinlaista asuntopostausta 🙂

Sohvapöytänä toimii vanha ovi jonka iskä löysi merestä pari vuotta sitten. Se on ylivoimaisesti tän kämpän makein kaluste (koska se ei ole ikeasta, haha). Me ei olla vielä keksitty minkälaiset jalat sopisi mutta toistaseksi siinä on tollaset säilytyslaatikot. 

Pöytä ja tuolit on käytetyt jotka saatiin. Niissä oli outo kelta-sininen verhoilu mutta vaihdettiin ne valkoisiksi. Käytin vanhaa verhoa ja nitakonetta. bangbang!

Marcoksen vaatekaappi, jonka vähän pakotin hänet ostamaan. Mielestäni valkoinen oli ainoa väri joka sopii tänne kun tulee kalusteisiin. 

Sohvasta ollaan otettu se selkänoja pois ja laitettu tilalle tyynyjä. Tällä tavalla saatiin siitä vähän syvempi ja chillimpi 🙂 Kynttiläjalka on ostettu Ikeasta, love it. 

Ylhäältä katsottuna. Ton maton tilalle tulee vähän isompi persialainen matto. Haha, huomaatteko että matossa on lohikäärmeitä. En vieläkään pääse sen yli… xD Ja tänne tulee vielä nojatuoli ja isoja tyynyjä joitten päällä pystyy istumaan! 
OH, en voi odottaa että kämpästä tulee “valmis”. Tuskin siitä ikinä valmis tulee mutta on kiva sitten kun saa hoidettua kaikki häiritsevät asiat pois alta. 

Have a great weekend!

xxx

7 thoughts on “LIVINGROOM

  1. Itselläkin aikeissa muuttaa kotoa pois ens keväänä! Kauhee itsenäistymisen tarve 🙂

Comments are closed.