NOT THE ONLY ONE

Mitä kamalampaa on kuin maanantai aamu? EI MIKÄÄN. Haha, tuntuu että tää päivä ois kestänyt ikuisuuden. Ulkona on kylmää ja pimeetä. Ja ajatus siitä että tulee olemaan vielä kylmempää ja pimeempää ei tee tästä helpompaa. Mietittiin tänään redun kanssa että lähettäis joululomalla viikoksi jonnekkin lämpimään. Saa nähdä tuleeko siitä mitään. Toivon niin paljon koska aaaaaah meen hulluksi talvesta (ja en hyvällä tavalla). 

No, onneksi en ole ainoa maailmassa joka joutuu kokemaan aikaisia ja kylmiä aamuja:

4 thoughts on “NOT THE ONLY ONE

  1. Hei! Ei kuulu tähän postaukseen mutta ihmettelin miten treenaat nykyään? Käytkö ainoastaan salilla vai käytkö myös erilaisissa jumpissa?:) Ja onko sulla hyviä suosituksia keskustan saleista? Esim. onko Esport hintansa väärtti. Olisi hauska kuulla sun mielipitesi :))

Comments are closed.