QUALITY TIME

Heips:) Ollaan vietetty kiva ilta pikkuveljeni kanssa. Käytiin hakemassa takeaway illallista ja ostettiin kaikkea hyvää syötävää. Parkkeerattiin perseet hyvien elokuvien ääreen ja nyt hän nukahti tuohon. Ehditiin katsoa Hangover III, pari jaksoa New Girliä ja How I met your motheria. Nyt kun hän nukahti ehdin nopeasti tehdä tämän postauksen! Näen muutenkin häntä ihan liian harvoin, niin on kiva päästä viettämään laatuaikaa 🙂

Nyt aion itsekin mennä nukkumaan. Huomenna aamulla on koulutus koulunkäyntiavustajille, ja sen jälkeen pääsen viettämään mini syyslomaa!

Tällainen kuva oli jäänyt mun desktopille. Kuva: Jan Lönnberg

2 thoughts on “QUALITY TIME

  1. Mitä kautta pääsit siis tonne koulunkäyntiavustajaksi? mikä firma se on? sori jos oot vastannut tähän jo aiemmin !:)

Comments are closed.