GETTING CLOSER

Saan vähän kerrallaan tehtyä blogini ulkoasuun. En ole vieläkään tyytyväinen teksteihin, fontteihin, kuvien kokoihin jne. Niitä saan säädellä sitten ajan myötä!
Tässä paremman kokoinen kuva tosta mun uudesta profiilista! Kuva otettiin kaapelitehtaalla pari viikkoa sitten. Saatiin blogikuvaukset kiitokseksi siitä että oltiin mukana My Cosmo workshopissa 🙂 Kai olette jo tutustuneet My Cosmoon? -> LINKKI 
Sinne saa kuka tahansa tehdä postauksia yhdessä mahtavien bloggaajien kanssa. Itse aion jatkossa tehdä sinne Street Style postauksia 🙂 Tänään näin mycosmon instagramissa esim että kannattaa tehdä postaus lempineuleestaan. Parhaimmat julkaisut voivat jopa ilmestyä Cosmopolitan lehdessä!!
Kuva: Jan Lönnberg Meikki: Piia Hiltunen


Öitä ! ❤

10 thoughts on “GETTING CLOSER

Comments are closed.