WEEKEND IS OVAH

Viikonloppu ei ikinä ole mennyt yhtä nopeasti. Olen tietenkin ollut töissä koko viikonlopun mutta eilen ehdin myös käydä ulkona vähän tanssimassa Vivianin kanssa, meillä oli tosi hauskaa! Eilen se tuntui hyvältä idealta mutta tänään töissä kadutti vähän että en jäänyt viettämään lauantai-iltaa kotiin. Tulin juuri kotiin töistä, ja olen vain siivonnut kotona sen jälkeen. Ajattelin että olisin tänään vastannut kysymyksiinne, mutta en millään jaksa. Eli se jää huomiseksi. Nyt hyppään suihkuun ja sen jälkeen nukkumaan. Huomenna kasin aamu koululla… zzZzz

Tässä instakuvia viikonlopulta! 

halloumisalaattia Marren luona. Oli niiiin hyvää! Vaikka inhoan jäävuorisalaattia 😀 

Vielä voi käyttää shortseja !

“champangeshowers” vivianin kanssa7 thoughts on “WEEKEND IS OVAH

  1. Kiva postaus! Oot niin aito 🙂 olis kiva taas jossain välissä saada videopostausta teet niin kivoja videoita

Comments are closed.