WALKING THE DOG

Tänään oli aamupäivän töitä koululla. Päiväni siellä ovat yleensä 9-14. Tulin kotiin ja siivosin vähän, käytiin viemässä Molly (lotan koira) ulos ja samalla otettin päivän asu kuvia 🙂 Nyt otan iisisti vähän aikaa kunnes alkaa iltavuoro Skifferillä. PS. Jos tiedätte ketään joka on vuokraamassa yksiötä Helsingin keskustasta, ottakaa minuun yhteyttä meilitse !! (sallinenronja@gmail.com). Olen stalkannut oikotien sivuja nyt pari viikkoa ilman mitään tuloksia. Kämpät menee heti kun ne pääsee sivuille.

Hyvää torstaita 🙂 !

Vaatteet H&M // Kengät Pariisista // Lasit RayBan 

9 thoughts on “WALKING THE DOG

  1. olen ruotsinkielisessä koulussa koulukäyntiavustaja, autan 1-2 luokkalaisia mm. matikassa ja äikässä 🙂

  2. Ihana asu! Toi hame varsinkin. Avustatko muuten yhtä tiettyä oppilasta vai autatko kaikkia siinä luokassa jossa olet? 🙂

Comments are closed.