MONDAY

Kävin tänään laittamassa mun ensimmäisen tatuoinnin. Siitä tuli niin hieno<3 Iso kiitos Sergille 69 Tattoosta jonka sen teki! Laitoin tatuoinnin kylkeen, ja se sopii siihen niin hyvin. Lotta oli mukana henkisenä tukena. Kaikki varoitti että kylkeen sattuisi eniten mutta mulle se ei tuntunut ollenkaan pahalta. Aikaisemmin päivällä käytiin syömässä sushia pitkästä aikaa ja illalla meillä oli rapujuhlat vanhempieni luona. Ihana maanantai 🙂 ! Tässä kuvia:

Päivän asua. Housut ja takki Onlysta. Kengät Pariisista

Sergi ja minä

Hihi 🙂 Haluatteko nähdä paremman kuvan? 

Päivän lounas! Sushia ❤ 

5 thoughts on “MONDAY

  1. En sano tätä ilkeyttäni, enkä odota että niinkään välittäisit mun mielipiteestä/ehdotuksesta, mutta nähdessäni tän postauksen kuvat susta niin kauhistuin siitä kuinka laiha olet. Oon sitä ennenkin katsonut, mutta tän postauksen jalka-kuvasta huomaa, ettei siinä luun ja ihon välissä ole juurikaan mitään 😦 kysyit tuossa muutama postaus aikasemmin että miks näytät mielestäsi kauniimmalta vanhoissa kuvissa kuin nykyään ja tiesin itse ainakin heti vastauksen, mun mielestä näytät niissä vanhoissa kuvissa terveemmältä, nykyään näytät siltä kuin kuihduttaisit itses elävältä 😦 enkä tosiaan sano tuota kaikkea nyt ilkeyttäni, vaan oon huolissani :/

Comments are closed.