ITALY!

Varasin eilen lennot Milanoon. Ei ollut yhtään aikomus mutta oltiin jo puhuttu aikaisemmin Marcoksen kanssa että kävisin ehkä siellä moikkaamassa. Nyt sattui sopivasti molemmille aika että ehdittäisi nähdä. Joten elokuun alussa lennän Milanoon ja sieltä lähdetään yhdessä rivieralle päin. Olisi kyllä kiva viettää pari päivää Milanossa. Onko kellään teistä mitään hyviä vinkkejä mitä siellä kannattaisi tehdä/nähdä? 🙂 Otan kaikkia vinkkejä mielelläni vastaan! 

Yay, olen niin innoissani! Nyt lähden tapaamaan kavereita kaupungille päin.. Ainiin etsin yksiötä Helsingin keskustasta (punavuori, töölö, eira, kamppi etc.) jos teillä on ketään tuttua joka on vuokraamaassa niin pliis ilmoittakaa mulle 🙂 ! Kiitos ❤

7 thoughts on “ITALY!

  1. Ja har en kompis som hyr en etta i rööperi! Om du vill veta mera så kan ja skicka messu fast va hon skrev på fb 🙂
    Dannu

Comments are closed.