BEAUTY PRODUCTS

Huhhuh, mikä viikonloppu. Töitä, juhlia ja lopputyötä. Ensi viikko alkaa taas stressisellä aikataululla mutta enköhän pärjää. Onneksi vappu tulee siinä välissä ja viikonlopuksi ollaan suunniteltu landereissu tyttöjen kanssa ♡ ! Jaksaa painaa töitä kun tietää että jotain hauskaa on tulossa.

Perjantaina mulle saapui paketti Kicksistä, mutta vasta tänään ehdin käydä vähän paremmin läpi mitä paketissa oli. Voin sanoa että tämä paketti tuli juuri oikeaan aikaan! Olen ollut niin stressaantunut viimeisen kuukauden aikana että en ole ehtinyt panostaa kauneudenhoitoon ollenkaan. Nyt siihen tulee muutos!

Kuvia ja tekstiä mitä paketin sisältä löytyi: 

Suihku&Kylpysaippua, Käsivoide, Kuivashampoo, Hiuslakka, Volumizing mousse, Itseruskettavaa (aaah), Kynsilakka, Huulikiilto, Paint-On tekoripset, Ainetta joka suojaa ja korjaa hiuksia muotoilun aikana, St. Tropezin Tan Applicator. 

Paketissa oli myös mukana Emma S. Wiklundin ihosarjatuotteita! 

Jos haluatte nähdä ennen/jälkeen kuvia tai tietää miten tuotteet toimivat niin kommentoikaa tähän postaukseen 🙂 Kerron mielelläni!

8 thoughts on “BEAUTY PRODUCTS

  1. paint-on tekoripset? en ole koskaan kuullut sellaisista, voisitko kertoa miten ne toimii ja miten niitä käytetään? 🙂 ja oletko aiemmin käyttänyt sellaisia?

  2. Toimii kuin tavallinen ripsiväri mutta tekee ripsistä huomattavasti pidemmät! En ole ennen nähnyt tai käyttänyt tällaista 🙂

Comments are closed.