TIISTAI

Haluaisin kirjoittaa että “huh vihdoin pääsee kotiin rentoutumaan” mutta ei. On ollut hirveän raskas päivä ja se vaan jatkuu.  Tänään oli matikankoe, työhaastattelu ja kuvaukset kello 19:30 asti koululla. Ainoa plussa päivässä oli illallinen Mayan kanssa. Nyt pitää tilata valokuvia, suunitella lopputyön aikataulu niin että saisin maskeerajalle ja malleille ilmoitettua hyvissä ajoin. Tässä vähän kuvia päivästä:

Kuvattiin baarikohtausta

Kuvauksen yhteydessä meillä oli vielä baarikoulutus. Tänään tehtiin mojitoja ja muita hyviä drinkkejä 🙂 En muista drinkin nimeä joka on tossa kuvassa. Joku sling? haha.. 

Hahah Stina toimi tänään äänimiehenä… 😀 

Maya Santa Fessa. Nyt on muuten Syö-viikot. Eli aika monissa ravintoloissa on kympin ruoka annokset. Oltiin ensin menossa Maya Bar & Grilliin mutta se oli ihan täynnä. Lähimpänä oli sitten Santa Fe.. 

2 thoughts on “TIISTAI

Comments are closed.