TIME TO MOVE ON

Olen tässä miettinyt että mulla loppuu koulu tänä keväänä, eli 4 kuukauden päästä. Ja sen jälkeen mulla ei ole mitään enään täällä. Ei koulua, työtä, poikaystävää – ei mitään. Tottakai mulla on ystävät & perhe, mutta ne tulee aina olemaan täällä. Ne ei katoa mihinkään. Joten nyt olen päättänyt että lähden. En tiedä vielä minne, miten ja milloin. Mutta en näe täällä tulevaisuutta. En näe sitä että aloittaisin jossain korkeakoulussa, tekisin samaa rafla duunia på sidan om, säästäisin rahaa omaan yksiöön keskustassa joka maksaa 1000€/kuussa, hankkisin poikaystävän joka on yhtä kalpea ja vittumainen kuin minä talvi kuukausina. En näe sitä, enkä halua nähdä sitä. Se on hienoa että ihmiset tekee sitä, muuttaa omilleen ja jatkaa elämää suomessa mutta itse en halua. Ehkä mun ei tarvitse muuttaa ulkomaille pysyvästi mutta mun pitää ainakin lähteä täältä joksikin aikaa. Olen googlaillut ja yrittänyt katsella niin paljon eri mahdollisuuksia mitä voisin tehdä ulkomailla – ilman tuloksia. Kaikki koulut/koulutukset on liian kalliita ja jopa vapaahetoistyöskentely maksaa maltaita..

Olisi niin mahtavaa päästä pos täältä. Puhua eri kieltä, tavata uusia ihmisiä, nähdä uusia paikkoja ja kokea uusia juttuja. Nyt olen 18, ja mulla loppuu koulu joten mulla ei ole mitään syytä enään jäädä tänne. Pakko vain uskaltaa lähteä! Onko olemassa jotain nettisivuja/järjestöjä jotka auttaa minunlaisia tällaisissa asioissa? Esim. auttaa työn/kämpän etsimisessä ulkomailla? Otan enemmän kuin mielelläni vastaan kaikenlaista apua!!

New York 2010
Lento Müncheniin 2012

18 thoughts on “TIME TO MOVE ON

  1. European Work Experience Programme Ltd (E.W.E.P)

    EWEP välittää ympäri vuoden yli 18-vuotiaille työpaikkoja Lontooseen ja Englantiin. Vähintään 2 kk: Sales Assistant, Receptionists, Bartenders, Waiter/waitresses. Auttavat asuntojärjestelyissä (perheissä tai jaettu huone) Myös kielikursseja.

  2. skulle du kunna börja skriva dina blogginlägg också på engelska ? 🙂

  3. http://www.worktravelcompany.fi < ite ajattelin lähteä ton järjestön kautta vuodeks australiaan töitä tekemään ja kiertelemään ausseja. Jos nyt oikein muistan niin tolle järjestölle pitää maksaa joku 2000 € että pääset töihin ja muuta, ja ne viel auttaa sua töiden ja vissii myös majotuksen hakemisessa. työt on suurimmaks osaks kyl vissii sellasia perus mansikanpoiminta-tyylisiä, mut riippuu tietty vähä paikasta.

  4. Suosittelisin katsomaan mol.fi sivulta. 🙂 Ainakin Sveitsiin haetaan jatkuvasti johonkin perheeseen suomenkielistä lapsenvahtia.

  5. Ihailen sun rohkeutta! 🙂 Tsemppiä työn ja kämpän hakuun! Niin ja hei muuten, aivan mahtava sarja se Girls! 😀

  6. Käy tzekkaa allianssin sivuilta mitä siel on! Mun kaveri oli ranskas 3kk ja se kävi kielikurssin, teki töit yhen hotellin baaris ja sai kans asuu siel hotlas! Ja ainoo maksu oli kai lennot:))

  7. Oi jag skulle sååå gärna villa åka utomlands. Kan oxå funderat på hur det skulle fungera. Men kunde tänka mig att au pair skule vara lätt i början för att lära känna någon paikallinen o lära sig kultur 🙂

  8. australiaan vaan sillä working holidays vai mikä olikaan viisumilla.. en kyllä tiiä kuinka hyvin siellä sitten niitä töitä löytyis ja pitäis varmaan olla aika paljon rahaa valmiiksi säästössä. :s joskus itekkin miettiny tuota, mutta en varmaan kuitenkaa uskaltais lähteä 😀

Comments are closed.