OUTFIT

Kevääksi haluan aidot Ray Ban Aviatorsit (En tiedä montako kertaa olen sanonut tuon), kultaisen kellon, uuden nahkatakin ja loafersit. Mieluiten tuollaiset leopardi kuosiset. Enään 3-4 kuukautta jäljellä tätä loskasäätä.. Me ollaan voiton puolella!! 🙂 En voi odottaa sitä päivää kun me ensimmäisen kerran tyttöjen kanssa istutaan jonnekkin keskustaan terassille. Juodaan kahvit, sytytetään Pall Mallin keskivihreet ja peitetään naama aurinkolaiseilla. Oi näitä elämän pieniä iloja… ❤

5 thoughts on “OUTFIT

  1. Hyvä positiivinen asenne Ronja, kyllä se kesä sieltä tulee!! Ei saa masentua

  2. Täytyy kyllä sanoa että sulla on kiva blogi, noussu ihan yheks suosikiks 🙂 itelläniki ois tarkotus hommata täks kesäks vihdoin ja viimein aidot raybanit, tulis vaan se kauan kaivattu kesä ensin! I'm so done with winter…..

  3. bongasin eilen tollaset samalaiset loaferit lindexistä holly&whyte mallistosta ja oli alennuksessa!

Comments are closed.