UPDATE

Hello! Duuni eilen meni sittenkin ihan hyvin. Pääsin tuntia aikaisemmin joten päätin vielä kyädä moikkaamassa kavereita suolassa! Ehdin olla siellä tunnin kunnes ryömin kotiin peiton alle 🙂 Tänään oli aika busy päivä. Tapasin redun, mentiin valokuvaamaan. Valokuvasin myös ensimmäistä mallia tänään, hän oli blogini lukija Sonja, Hämeenlinnasta 🙂 Ulkona oli tosi kylmä joten meidän piti hoitaa kuvaukset kipinkapin 😀 Kuvattiin esplanadilla. Näytän lopputuloksia kuvista vasta sitten kun KOKO näyttely on valmis, joten saatte odottaa! Tässä vähän iphone kuvia:

Sonja, minä & christine suolassa eilen! 

Oltiin redulla tänään, juotiin skumppaa ja juhlittiin mun sinkkuisuutta (läpällä)

Minä syömässä maailman parasta tortillaa….. <33

6 thoughts on “UPDATE

  1. Nam nam tortillat! Joku noissa ruokakuvissa on, että tulee itellekkii heti kauhee nälkä 😀

    Nea

  2. Ootko eronnu? Terveisin en osaa ruotsia/ tai käyttää isoja alkukirjaimia -lukija 😦

Comments are closed.